Casa care-mi place

Asociația-studenților-arhitecți-din-Timisoara-lansează-proiectul-concurs-Casa-care-mi-place

Asociația studenților arhitecți lansează proiectul-concurs “Casa care-mi place”.
Faceți cunoscută casa preferată din cartierul în care locuiți!

http://www.casacare-miplace.ro/

În contextul unei slabe comunicări între locuitorii orașului și arhitecți, dorim încurajarea dialogului deschis prin concursul ”Casa care-mi place”.

Cu acest prim proiect de amploare, vrem să ieșim din cercul închis și restrâns al studenților arhitecți și să ne adresăm dumneavoastră, comunității. De ce? Pentru că noi credem că arhitectura nu este doar pentru arhitecți, ci din contră, mediul construit care ne înconjoară este determinat și folosit de noi toti, deopotrivă.

Proiectul se va desfășura în perioada aprilie-august, perioadă în care vă invităm să propuneți casa care vă place din cartierul/zona dumneavoastră.
În acelaşi timp, arhitecţii vor propune și ei casele lor preferate. Acestea nu vor putea fi votate, în schimb vor fi însoțite de scurte descrieri.
La finalul perioadei de vot, se vor face cunoscute casele câștigătoare, iar cei care le-au propus vor fi premiați. În urma rezultatelor, vor avea loc o expoziție și o discuție publică, la care vor participa și specialiști (arhitecți, sociologi), încurajându-se astfel dialogul între părți şi lăsând participanților libertatea de a asimila sau contesta rezultatele.

Leave a comment